Fietsverzekering

Trek er op uit op de fiets! Lekker de buitenlucht in. Of u nu een nieuwe of gebruikte fiets heeft, bij de Onderlinge bent u aan het juiste adres voor een complete verzekering tegen een scherpe premie. U heeft de mogelijkheid uw fiets te verzekeren op basis van nieuwwaarde, zowel tegen diefstal als tegen beschadiging. U kunt hierbij kiezen uit verschillende dekkingsvariaties. Bij  OVM de Veenhoop is uw fiets, daarom altijd goed verzekerd.

In het kort

Gerust de weg op.

Op wat voor fiets u ook rijdt, u wilt graag met een rustig gevoel de weg op. Dat begrijpen we. Bij de Onderlinge is uw fiets daarom altijd goed verzekerd.

Verzekerd bij uitlenen.

De fiets die u verzekert staat op uw naam. We gaan er vanuit dat u de vaste berijder bent. Toch bent u ook verzekerd als u uw fiets eens een keertje uitleent aan iemand anders. Bijvoorbeeld aan uw zus, partner of buurman. Ook dan vergoeden we dus de eventuele schade aan anderen of spullen van anderen.

Snel & zorgvuldig

Heeft u schade aan uw fiets? Dan laten we u zo snel mogelijk weten hoeveel we kunnen vergoeden. Zo weet u direct waar u aan toe bent. Betalen we geen schadevergoeding? Dan laten we het verzoek altijd door twee schadebehandelaars beoordelen. Zo kunnen ze van elkaar controleren of het besluit over de vergoeding zorgvuldig, redelijk en goed onderbouwd is.

Persoonlijk antwoord

Heeft u een vraag over de schadevergoeding? Is iets niet duidelijk? Of bent u het niet eens met onze beslissing? Neem gerust contact met ons op. We leggen onze beslissing graag persoonlijk aan u uit